• Caută

Xiaomi Temperature and Humidity Monitor 3, acum la a 3-a generație

Senzorul pentru monitorizarea temperaturii și umidității ajunge acum la a 3-a generație. La fel ca și modelele anterioare, păstrează același aspect modern și minimalist. Este construit din plastic iar ecranul folosit este unul tip LCD.

Cel mai probabil este mai mare decât primele 2 versiuni, asta deoarece pe ecran avem acum și ora curentă, data, precum și nelipsitul emoticon pe care îl întâlnim la majoritatea termometrelor din ecosistemul Xiaomi.

Poate fi sincronizat și cu aplicația Mi Home prin intermediul unei conexiuni Bluetooth 5 LE și cel mai probabil poate fi accesat și de la distanță cu ajutorul unui gateway. Din aplicație se poate vizualiza istoricul de temperatură/umiditate și bineînțeles că se pot crea diverse automatizări cu alte gadget-uri Xiaomi. Momentan, Xiaomi Temperature and Humidity Monitor 3 este disponibil doar în China, așadar, este vizibil în aplicația Mi Home doar conectat la serverul Mainland China.

Folosește 3 baterii CR2450 care promit o autonomie de până la 1.5 ani. Așa cum am mai spus-o și în articolul anterior, nu sunt adeptul acestui tip de baterii, pentru că sunt mai greu de procurat și reciclat.

Clar modelele mai vechi sunt suficient de bune pentru majoritatea persoanelor, însă afișarea datei și orei cred că reprezintă un plus, mai ales dacă prețul nu crește foarte mult, nu? Prețul acestui termometru/higrometru, în China, este de aproximativ 7 €, însă dacă sunteți nerăbdători și nu vreți să mai așteptați să apară și la magazinele din România, îl găsiți pe AliExpress.com cu prețul de aproximativ 12 € (cu transport și taxe incluse).

Distribuie
Lasă un comentariu