• Caută

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite cu preț bun în oferta Mi-home

Unul dintre cele mai accesibile aspiratoare robot din portofoliul Xiaomi, este zilele acestea cu preț foarte bun în oferta Mi-home.ro. Vorbim despre Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite, un model entry-level, foarte bun pentru cei care nu doresc să investească foarte mult într-un astfel de device. De menționat faptul că acest aspirator este recomandat pentru locuințele care nu au foarte multe obstacole, asta deoarece sistemul de navigație nu este chiar cel mai performant.

Pentru navigație, Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite folosește un sistem compus dintr-un giroscop și un senzor optic. Nu se va mișca haotic prin casă, așa cum se întâmplă la primele modele de aspiratoare robot (nu Xiaomi), însă nici nu va putea salva mai multe hărți.

Totuși, pentru că nu folosește un sistem de navigație bazat pe un senzor LDS, aspiratorul are o grosime de numai 8.1 centimetri, fapt pentru care este capabil să ajungă sub majoritatea mobilierului, inclusiv sub paturi, dulapuri și canapele.

Puterea de aspirare este de 2200 Pa iar recipientul pentru praf are o capacitate de 450 ml, astfel că golirea acestuia nu trebuie făcută după fiecare aspirare. Aspiratorul are și funcție de spălare, fiind dotat cu un recipient pentru apă controlat electronic, ceea ce înseamnă că se poate seta din aplicație cantitatea de apă pe care să o elibereze.

Robotul este alimentat de un acumulator cu capacitate de 2600mAh. Dacă rămâne fără baterie în timpul funcționării, se duce singur la stația de încărcare, iar după încărcare revine la programul de curățenie, exact acolo unde a rămas.

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite, ca orice alt aspirator robot, poate trece fără probleme peste obstacole cu o înălțime de maximum 2 centimetri. Prin intermediul aplicației Mi Home se poate seta modul de curățare, monitoriza progresul sau porni / opri aspiratorul de la distanță.

Așa cum am precizat, Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite poate fi achiziționat în această perioadă cu preț foarte bun de la magazinul oficial Xiaomi, și anume Mi-home.ro. Costă 849 lei, fiind în momentul de față cel mai mic preț de pe piață.

Distribuie
Lasă un comentariu