• Caută

Xiaomi prezintă propria baterie externă pentru iPhone, compatibilă cu Magsafe

Xiaomi ne suprinde din nou cu un produs destinat telefoanelor Apple. Este vorba despre o baterie externă cu încărcare wireless, compatibilă cu MagSafe. Poate vi se pare ciudat ca Xiaomi să lanseze accesorii pentru produsele Apple, însă acest lucru se întâmplă de foarte mulți ani, chiar dacă multe dintre ele produse nu au apărut și global.

Vine la pachet cu un încărcător wireless care încarcă bateria dar și telefonul atunci când acesta este atașat de baterie. Xiaomi Magnetic Wireless Powerbank are o capacitate de 5,000 mAh și promite să încarce complet iPhone 12 sau iPhone 13. Cel mai probabil este compatibil și cu iPhone 14, chiar dacă în specificații nu se menționează acest lucru.

Opțional se poate alege ca bateria să se încarce folosind portul USB-C, pentru o încărcare mai rapidă la 20W. Referitor la puterea sa de încărcare wireless, acesta poate încărca telefonul la maxim 12W.

Prețul pentru acest powebank este de 28 euro, însă momentan nu sunt informații cu privire la disponibilitatea globală. Totuși, dacă nu va apărea oficial și în Europa, posibil să poată fi achiziționat cu un preț apropiat direct de pe AliExpress.

Distribuie
Lasă un comentariu