• Caută

Xiaomi Smart Speaker Lite, boxă cu suport Spotify Connect și Apple AirPlay

Nu este prima boxă Xiaomi de acest gen, însă este posibil să fie cea mai ieftină. Cel puțin dacă ne luăm după specificații și construcție. Xiaomi Smart Speaker Lite a apărut recent pe site-ul oficial Mi.com, acolo unde avem și specificațiile tehnice complete. Este o boxă cu capabilități smart, destul de mică, construită din plastic.

Control vocal prin Amazon Alexa

Pentru conectarea boxei la rețeaua WiFi din casă este necesară instalarea aplicației Mi Home. Pentru prima dată, avem parte de asistentul virtual Amazon Alexa și nu de Google Home, așa cum ne-am fi așteptat, ținând cont că toate device-urile de acest gen de la Xiaomi folosesc asistentul Google.

Boxa este compatibilă multiroom, ceea ce înseamnă că se pot instala mai multe astfel de boxe, rezultând un sistem audio în toată casa sau în fiecare încăpere separat. Tot pentru a reda muzica mai ușor trebuie menționat și faptul că suportă funcția Apple AirPlay 2 și Spotify Connect.

La capitolul conectivitate, Xiaomi Smart Speaker Lite folosește standardul Wi-Fi 4 pentru controlul de la distanță prin intermediul aplicației și Bluetooth 5.1, astfel că muzica poate fi redată de pe telefon și prin Bluetooth, asta doar dacă nu ai Spotify Premium. 😀

Pare a fi o boxă interesantă, însă rămâne de văzut care va fi prețul acesteia. Momentan nu avem informații cu privire la disponibilitate și preț însă în mod cert o vom găsi și în oferta magazinelor din România în perioada următoare.

Distribuie
Lasă un comentariu