• Caută

Xiaomi prezintă un proiector compact cu acumulator care încape în rucsac

Producătorul chinez își extinde portofoliul de proiectoare cu un model super compact și portabil. Având în vedere dimensiunile reduse, cu siguranță acesta va fi apreciat în concediile cu autorulota sau cortul. Măsoară numai 9.5 x 9.8 x 15.3 cm și cântărește 1,3 kilograme, astfel că poate fi pus chiar și într-un rucsac și luat oriunde, fără să-ți dea dureri de spate. 🙂

Videoproiector portabil cu acumulator.

Acesta păstrează design-ul specific Xiaomi, fiind similar cu modelele mai scumpe (Mi Smart Projector 2). Pe lângă dimensiunile reduse, este avantajat și de faptul că integrează un acumulator, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat până la 2 ore fără a fi necesară conectarea la o sursă de energie. Dacă rămâne fără baterie poate fi conectat la orice încărcător obișnuit, asta deoarece portul de alimentare este unul tip USB-C.

La capitolul specificații Xiaomi Projector Mini nu este un model de top, însă ținând cont de dimensiunile și prețul cu care este comercializat, nici nu puteam avea pretenții de ceva mai performant. Acesta oferă o rezoluție maximă de 720p (HD) și luminozitate de 250 ANSI lumeni. Este ajutat de un procesor Amlogic T972, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu pentru stocare.

Pe partea de conectivitate avem suport HDMI, USB A, ieșire audio tip 3,5mm și NFC pentru a putea fi conectat mai rapid. De asemenea, are și un difuzor integrat cu o putere maximă de 8 W și suport WANOS Virtual Panoramic Audio.

Videoproiector portabil si compact cu acumulator.

Xiaomi Projector Mini este momentan disponibil doar în China, fiind comercializat cu prețul de 345 euro. Nu avem informații cu privire la disponibilitate acestuia la nivel global. Voi actualiza articolul dacă vor apărea noutăți.

Distribuie
Lasă un comentariu