• Caută

Pentru monitorizarea mai bună a somnului Xiaomi prezintă o pernă smart

Un alt produs inovativ marca Xiaomi și-a făcut apariția zilele acestea în China. Este vorba despre o pernă cu dotări smart, momentan prezentată prin intermediul unei campanii de tip crowdfunding, însă așa cum știm cu toții, toate campaniile de crowdfunding Xiaomi sunt susținute foarte bine iar produsele prezentate ajung în perioada imediat următoare și pe piață. Xiaomi Mijia Smart Pillow poate fi considerat un gadget interesant, mai ales de către cei care doresc o monitorizare mai bună a somnului.

Xiaomi Mijia Smart Pillow - campanie

Xiaomi Mijia Smart Pillow arată precum o pernă obișnuită, însă în interior are prezent un senzor piezoelectric care înregistrează bătăile inimii, respirația, mișcările corpului și sforăitul. Cu ajutorul inteligenței artificiale aceste date sunt evaluate și înregistrate, putând fi consultate folosind aplicația Mi Home.

De asemenea, prin intermediul aplicației se pot seta diverse scenarii pentru automatizare, cum ar fi pornirea aparatului de aer condiționat sau a purificatorului imediat după adormire. Perna funcționează cu 3 baterii AAA care promit o autonomie de până la 60 de zile. Dacă ar fi să mă iau după imaginile de prezentare, acestea sunt instalate pe lateral, astfel că nu vor deranja sau incomoda în vreun fel utilizatorul.

Xiaomi Mijia Smart Pillow - pe pat

Perna în sine este confecționată din bumbac infuzat cu ioni de argint, care au că rolul de a reduce bacteriile. Umplutura este din fibră naturală de porumb Dupont Sorona, certificat 100% Oeko-Tex: respirabil, anti-acarian, anti-mucegai. Perna este complet lavabilă.

Momentan nu sunt informații cu privire la disponibilitatea acesteia la nivel global, însă dacă vor apărea noutăți, voi actualiza articolul. Prețul practicat în China este de aproximativ 43 euro iar în timpul campaniei de crowdfunding poate fi achiziționată cu numai 37 euro.

Distribuie
Lasă un comentariu