• Caută

Contact

Îmi poți scrie pe adresa de email mifanromania@gmail.com

După ce am cumpărat primul telefon Xiaomi din China, am rămas impresionat de raportul preț/calitate dar și de finisajele premium pe care nu le găseai decât la telefoane de peste $500. Pe vremea aceea numărai pe degete producătorii de telefoane care foloseau aluminiu. I-am pus rapid firmware de la Xiaomi.eu, asta pentru ca interfața acestuia nu era decât în chineză și englez, plus că avea preinstalate și foarte multe aplicații chinezești.

Am fost mulțumit de calitatea acestora iar cu timpul am cumpărat și alte produse Xiaomi. Cred că am fost printre primii din România care au cumpărat trotineta electrica Xiaomi direct din China. După care au urmate senzori, lampe, monitoare, routere și multe alte gadget-uri.

Am decis sa lansez acest blog pentru a ține la curent toți fanii Xiaomi din România dar și pentru a posta recenzii cu privire la produsele Xiaomi pe care eu le folosesc. Xiaomi nu mai este de mult doar un producător de telefoane, având în portofoliu foarte multe produse cu raport preț/calitate excelent.